Bizden Haberler


Agroexpo’da Çamlı’ya Büyük İlgi

Agroexpo’da Çamlı’ya Büyük İlgi

Yaşar Holding Tarım, Hayvancılık ve Balıkçılık Grubu şirketi Çamlı, 12 -15 Şubat 2015 tarihleri arasında İzmir’de gerçekleştirilen Türkiye’nin en verimli tarım fuarı AGROEXPO 10. Uluslararası Tarım Sera ve Hayvancılık Fuarı’na katıldı. Müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmayı ilke edinen Çamlı, fuar boyunca üreticilerin en çok ziyaret ettiği firmalardan biri oldu.

Ürün kalitesinden ve güvenilirliğinden ödün vermeden müşterileriyle her zaman sürdürülebilir ve uzun soluklu iş birliği içerisinde hareket eden Çamlı, standında büyükbaş, küçükbaş ve kanatlı yemleri, buzağı maması ve köpek maması ürünlerini sergiledi. Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sn. İdil Yiğitbaşı ve Yaşar Holding Tarım, Hayvancılık ve Balıkçılık Grubu Başkanı Sn. Hasan Girenes’in ziyaret ettiği Çamlı standı üreticiler tarafından büyük ilgi gördü.

170.000 ziyaretçi ve 400 firmanın katılımı ile gerçekleştirilen fuarda traktör, tarım makineleri ve yan sanayi, sulama sistemleri ve ekipmanları, seracılık, sera konstrüksiyon ve ekipmanları, tohum, fide, fidancılık firmaları, gübre ve yem, küçükbaş ve büyükbaş hayvancılık, hayvansal üretim makineleri, hayvan sağlığı ve veterinerlik hizmetleri, süt üretim endüstrisi ve zirai ilaç firmaları son teknolojilerini sergiledi.

E-Bülten Kayıt Olun

Duyuru ve haberlerimizi takip etmek için e-bültenimize kayıt olunuz.