Bizden Haberler


Çamlı'dan Sokak Hayvanlarına Destek

Çamlı'dan Sokak Hayvanlarına Destek

Çamlı Yem yetkililerinden Planlama Uzmanı Sn. Nurseli Güler, Şubat ayı içerisinde Bornova Belediyesi’ nden gelen görevliler ile yaptığı görüşmeler neticesinde fabrikadan toplanan kedilerin kısırlaştırılma işleminin gerçekleştirilmesinden sonra bilinmeyen yerlere bırakılmaları yerine Bornova Aşık Veysel Rekreasyon Alanı'na götürülmeleri konusunda anlaştı. Bu vesileyle, kedilerin park alanı içerisinde bulunan kedi evlerinde barınmaları sağlandı.

Bununla da yetinmeyerek; evcil ve çiftlik hayvanlarına yem üreten, bunlara yatırım yapan ve büyümeyi kendisine hedef edinmiş Çamlı Ailesi, farklı bir toplum bilinci yaratarak, sokak hayvanlarının refahını ve mutluluğunu gözetmek amacıyla sosyal sorumluluk projesi başlatarak her ay 75 kg Çamlı COOLDOG köpek mamasını parktaki sokak hayvanlarına bağışlamaya başladı.

Sosyal sorumluluk projelerine verdiği destek ile Çamlı, üretici dostu olmasının yanında çevresindeki her gelişmeye büyük bir duyarlılık ile yaklaştığını ve 1983 yılından bu yana benimsediği sorumluluk bilincini işine her alanda yansıttığını bir kez daha göstermiş oldu.

E-Bülten Kayıt Olun

Duyuru ve haberlerimizi takip etmek için e-bültenimize kayıt olunuz.