Carrefour Doğa Tat ve Pınar Balık İşbirliği

Türkiye’nin ilk kültür balığı üreticisi Pınar Balık ve Dünya’nın önde gelen perakende zincirlerinden Carrefour arasında yapılan işbirliğinin lansmanı 3-5 Şubat tarihlerinde düzenlenen Carrefour Satış Zirvesi etkinliğinde yapıldı. Zirveye katılan 800’ü aşkın Carrefour mağaza müdürüne projenin detayları anlatıldı, kültür balıkçılığı ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Sağlıklı su ürünleri sunmak için çevreye saygılı olmayı taahhüt eden Carrefour Doğa Tat, ürünleri için deniz dostu sertifikasına sahip Pınar Balık ile işbirliği yaparak portföyüne çipura ve levrek ürünlerini kattı. CarrefourSA ve Pınar Balık ortaklığında gerçekleştirilen Doğa Tat Carrefour Çipura ve Levrek Projesi, ‘ Doğaya Saygı ‘ teması ile hayata geçiriliyor ve balıklar, doğal besinlerden elde edilmiş GDO’suz yemler ile besleniyor. Balıkların yaşam ortamları, yasal kriterler çerçevesinde düzenleniyor ve çevre koşulları denetim altında tutuluyor.

Carrefour Doğa Tat, ülkemize özgü türlerin geleneksel doğal lezzetin temelini oluşturan tarım mirasını ve üretim biçimlerini korumayı hedefleyerek tüm ürünlerinde kaliteyi sürekli kılmak için çevreyi, doğal yaşam ortamını, ürünü ve lezzeti koruyan üretim anlayışını benimsemektedir.