Agroexpo Fuar’ında Çamlı’ya Yoğun İlgi

Yaşar Holding Tarım, Hayvancılık ve Balıkçılık Grubu şirketi Çamlı, her sene olduğu gibi bu sene de 11- 14 Şubat tarihleri arasında gerçekleşen Agroexpo 11. Uluslararası Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuar’ ında yerini aldı. 54 ülkenin katılımıyla gerçekleşen organizasyon, 450 standta 400 markanın temsiliyle gerçekleşti.

Tarım uzmanı olarak Çamlı, büyükbaş yem ürünlerinden ‘Ege Süt 21‘, ‘Ege Süt 19‘ , ‘Ege Besi‘ , ‘Buzağı Büyütme‘ ve yeni üretimine geçilen ve tanıtımı yapılan ‘Çamlı Besimix‘ yemlerini , küçükbaş yem ürünlerinden ‘Koyun Süt’ , ‘Keçi Süt‘ , ‘Toklu Besi’ ve ‘Oğlak Büyütme‘ yemlerini üreticilerle ve bayilerle buluşturdu.

Türkiye’ nin en verimli tarım fuarına Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Selim Yaşar, Yaşar Holding İcra Başkanı Mehmet Aktaş ve Hayvancılık ve Balıkçılık Grubu Başkanı Sayın Hasan Girenes katılarak Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sayın Faruk Çelik ile sektördeki yenilikler hakkında görüşme gerçekleştirdiler.

Katılımcılar tarafından büyük ilgi gören standında ‘ Çamlı Yem ‘ müşteri portföyüne yenilerini ekleyerek ürün kalitesinden ve güvenilirliğinden asla ödün vermeden müşterileriyle her zaman sürdürülebilir gelişme ve uzun soluklu bir beraberlik içerisinde olacağını böylece bir kez daha gösterdi.