Çamlı’ dan Yeni Ürün; Cool Cat Kedi Maması!

Yaşar Topluluğu Tarım, Hayvancılık ve Balıkçılık şirketi Çamlı Yem Besicilik, büyükbaş- küçükbaş- kanatlı yemi, balık yemi, bitki besleme ve organik gübre, kültür balıkçılığı, organik süt, hindi besiciliği ve köpek maması faaliyetlerinin yanında, 2018 yılında Cool Cat markası ile kedi maması pazarına da giriş yapıyor. Kedilerin sağlıklı beslenmeleri amaçlanarak formüle edilen Cool Cat markası, yakın zamanda tüm petshoplarda yerini alacak.

Cool Cat Kedi Maması, yavru, yetişkin ve kısırlaştırılmış kediler için üretilmiş olup, yüksek besin içeriklerini tüketicileri ile buluşturmayı amaçlıyor. Cool Cat, kedilerin besin madde ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayarak Omega 3 ve Omega 6 yağ asitlerince zengin içeriği ile sağlıklı bir cilde ve parlak tüylere sahip olmalarına yardımcı olur. İçerdiği kaliteli vitamin ve mineraller yanında yüksek sindirilebilirlik özelliği ile kedilerinizin sağlıklı bir sindirim sistemine sahip olmasını sağlar. Kilo kontrolünün yanında, kas ve iskelet sistemlerinin sağlıklı gelişmesine de destek olur.

Çamlı, Türkiye’deki kaliteli yerli mama tüketimini arttırma hedefi doğrultusunda çalışmalarına devam etmeyi hedefliyor.