Çamlı Silo Projesi

Çamlı Yem ve Besicilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. 27 yıllık tecrübesi, güvenilirliği ve yüksek ürün kalitesiyle üreticiye olan desteğine yaz aylarının başında uygulamaya giren ‘Çiftlik Silo Projesi’ ile devam ediyor. Proje kapsamında Çamlı, en az iki yıl çalışma garantisi veren çiftliklere yemlerini 21,5 tona kadar muhafaza edebilecekleri silolar armağan ediyor.

Çiftlik sahipleri, Çamlı güvencesi ve kalitesiyle kendi stoğunu oluşturup hayvanlarından maksimum verimi sağlıklı yemlerle elde etmekle kalmıyor, aynı zamanda çiftlikte işgücü kullanımı azaldığı için maliyetleri düşüyor.

Çiftliklerdeki standartları yükseltmek, dolayısıyla gıdayla ilgili tüm kollardaki kaliteyi arttırmak adına tahsis ettiğimiz silolar sayesinde çiftçilerimiz artık yem stoklarını çok daha kolay takip edip, buna göre yem alım dönemlerini zahmetsizce belirleyebilirler. Silolardaki miktarlarda azalma görüldüğünde ise yapılacak şey çok kolay: Çamlı’nın aranması ve ihtiyaç duyulan yem miktarının belirtilmesi. Sipariş fabrikamıza iletildikten sonraki 24 saat içinde çiftçilerimiz talep ettikleri miktarları silolarında görebilecekler. Bu sayede zaman kaybından ve yorucu işlerden kurtulup çiftlikteki işçilik maliyetini düşürebilecekler.