Blog

35 Yıllık Kalite Ve Güven; Çamlı Yem...

35 Yıllık Kalite Ve Güven; Çamlı Yem...

Yıllar önce İzmir Pınarbaşı’nda süt ve besi hayvancılığı yemlerinin üretimi ile başlayan, odağında “sağlıklı gelecek nesiller yetiştirme” olan faaliyetlerimiz, bugün çok daha geniş bir alanda ve 35 yıllık tecrübe ile sektörde “kalite ve güveni” temsil eder hale gelmiştir.

Manisa Turgutlu’da 2018 yılında faaliyete başlayan ülkemizin en modern yem üretim fabrikasında “yem gıda içindir” anlayışıyla 40 çeşit büyükbaş, küçükbaş ve kanatlı yemini çiftçilerimiz için büyük bir mutlulukla ve gururla üretmekteyiz.

Manisa Beydere'de 1560 dekar arazide kurulu olan ülkemizin en büyük organik süt çiftliğinde “yarınlarımız olan çocuklarımız” için organik tarım metodu kurallarına uygun olan organik sütümüzü üretmekteyiz.

Türkiye’de modern ve entegre üretimin öncüsü olan Yaşar Topluluğu'nun Çamlı Yem ile ülkemizde bir ilki gerçekleştirdiği başka bir faaliyet alanı ise kültür balığı yetiştiriciliğidir. Ege Denizi kıyılarında Çeşme Ildırı’ daki tesislerde “üstün lezzet ödüllü” “levrek ve çipura” üretimi yapılmaktadır. Yem üretiminden kuluçkahaneye, hasattan paketlemeye kadar gelişmiş teknoloji sayesinde üretimin tüm aşamaları izlenerek kaliteden ödün vermeden, çevre dostu üretim yapılmaktadır.

Faaliyet gösterdiğimiz tüm alanlarda amacımız sağlıklı ve doğal ürünler ile “geleceği beslemektir.” 35 yıldır olduğu gibi bugünden sonra da; büyükbaş, kanatlı ve balık yemleri üretiminde ve hindi yetiştiriciliği, organik süt ve kültür balıkçılığı alanlarında insanımıza önemli besin kaynaklarını kaliteli ve doğal olarak sunmaya odaklıyız.

Yaşar Topluluğu'nun Motto’su olan Onursal Başkanımız Sn. Selçuk Yaşar’ın ”Bilim, Birlik ve Başarı” sözü, yolumuzu aydınlatmaktadır. İş ortaklarımızla birlikte, tüketicilerimizin her zaman yanında olmaya ve onlara sağlıklı bir yaşam sunabilmek için üretmeye devam edeceğiz.

Süleyman Güler
Hizmette Kalite Hizmette Güven Çevre Dostu Üretim Modernizasyon Entegrasyon Yetiştiricilik Büyükbaş Yemleri Küçükbaş Yemleri Kanatlı Yemleri Kültür Balıkçılığı Organik Gübre Üretimi Yem Üretimi İzlenebilirlik Sürdürülebilirlik Organik Süt Üretimi Hindi Yetiştiriciliği Besicilik Modern Ve Entegre Üretim Kalite Ve Doğallık Bilim Birlik Başarı

E-Bülten Kayıt Olun

Duyuru ve haberlerimizi takip etmek için e-bültenimize kayıt olunuz.