Blog

Fason Hindi Üreticileri Bilgilendirme Toplantısı

Fason Hindi Üreticileri Bilgilendirme Toplantısı

3 Kasım 2015 tarihinde fason hindi üreticilerimizle grup şirketlerimizden Altınyunus Otel’in ev sahipliğinde bir araya geldik.

Organik Süt, Kanatlı ve Bitki Besleme İş Ünitesi Direktörümüz Sn. Cenk Doğru’ nun açılış konuşmasının ardından, 2015 yılı başından itibaren Lojistik Operasyonunda yapmış olduğumuz iyileştirme çalışmalarının aktarılması için Lojistik Müdürü Sn. Burak Mücahitoğlu’ nun sunumu gerçekleşmiştir. Sırasıyla, Saha Sorumlusu Veteriner Hekim Metin Kömüroğlu’nun bölgemizde uygulanmakta olan Avrupa Birliği hayvancılığı teşvik hibeleriyle alakalı IPARD Bilgilendirme Sunumu ve  Saha Sorumlusu Veteriner Hekim Cem Uğur’un  2015 yılı içerisinde yürürlülüğe giren Biyogüvenlik Talimatnamesi ve uygulanması zorunlu olan biyogüvenlik koşullarıyla ilgili sunumu gerçekleşmiştir.

Teknik bilgilendirme sunumlarının ardından ben de üreticilerimizle 2015 yılının genel değerlendirmesi ve 2016 yılına ilişkin hedeflerimizi içeren bir konuşma yapma fırsatı buldum. Bu güzel organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma, katılımlarıyla bizi onurlandıran değerli üreticilerimize ve bize desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen yöneticilerime bir kez daha teşekkür ederim.

2016’ da Çeşme’ de yeniden bir araya gelebilmek dileğiyle...

Gündüz İlsever
Kümes Fason Hindi Üretici Semineri Kanatlı Besicilik Poultry House Fason Turkey Producer Seminar Poultry Fattening

E-Bülten Kayıt Olun

Duyuru ve haberlerimizi takip etmek için e-bültenimize kayıt olunuz.