Pınar Enstitüsü’nün öncülüğünde, Pınar Süt ve Çamlı Yem işbirliğiyle düzenlenen ‘’Sütümüzün Geleceği Bilinçli Ellerde’’ projesinin Eskişehir bölgesi ikinci dönem eğitimleri tamamlandı. Eğitimler Eskişehir Merkez, Seyitgazi, İnönü, Bozan, Alpu, Gökçeayva, Yeniyurt, Gündüzler bölgelerinde düzenlendi.
Yaklaşık 900 üreticiyi kapsayan eğitimlerde çiğ süt üreticilerine hayvan sağlığı, hayvan beslemesi, hijyen ve sanitasyon konularındaki eğitimleri Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi’nden Prof. Dr. Ayhan Baştan, Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nden Prof. Dr. Ahmet Alçiçek tarafından verildi. Eğitimlerin sonunda tüm katılımcılara sertifikaları takdim edildi.
Bu eğitim projesiyle daha sağlıklı bir dünya ve sürdürülebilir büyüme hedefinde tabandan tavana her bir bireyin eğitilmesinin ve duyarlılık kazanarak bilinçlenmesi hedeflendi.
Duyuru ve haberlerimizi takip etmek için e-bültenimize kayıt olunuz.