Pınar Enstitüsü’nün öncülüğünde, Pınar Süt ve Çamlı Yem işbirliğiyle düzenlenen ‘’Sütümüzün Geleceği Bilinçli Ellerde’’ projesinin Milas bölgesi ilk dönem eğitimleri tamamlandı.
Yaklaşık 500 üreticiyi kapsayan eğitimlerde çiğ süt üreticilerine hayvan sağlığı, hayvan beslemesi, hijyen ve sanitasyon konularındaki eğitimleri Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi’nden Prof. Dr. Ayhan Baştan, Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nden Prof. Dr. Ahmet Alçiçek ve Pınar Süt Hayvancılık ve Çiğ Süt Geliştirme Sorumlusu Pınar Tekin tarafından verildi. Eğitimlerin sonunda tüm katılımcılara sertifikaları takdim edildi.
Yaşar Holding’in insiyatifinde kurulan Enstitünün tüm amacı, toplumun sağlıklı beslenmesi için bilinçlendirme, eğitim çalışmaları yapmak ve bilimsel araştırmaları desteklemek.
Eğitim projesiyle daha iyi hizmet ve daha kaliteli süt üretmeyi hedefleyen Pınar Enstitü bu projenin devamı olan ikinci dönem eğitimlerini Urfa’da gerçekleştirmeyi planlamaktadır.
Duyuru ve haberlerimizi takip etmek için e-bültenimize kayıt olunuz.